Informatie m.b.t. Corona virus

Geachte Hotel gast,

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u met bepaalde vragen zit omtrent het Corona virus en uw bezoek aan 1 van onze hotels.
Belangrijk hierin is de adviezen van het RIVM te volgen.

Als hotel hebben wij extra voorzorgsmaatregelenn getroffen om eventuele besmettingen te voorkomen. Zo is er de mogelijk om je handen te desinfecteren, ontsmetten wij meerdere malen per dag punten waar veel gasten in aanraking mee komen, en hebben wij het restaurant omgetoverd tot ontbijtruimte zodat gasten met meer afstand van elkaar kunnen ontbijten. De keuken van ons restaurant is momenteel gesloten, maar wij werken samen met diverse collega restaurants om u toch een heerlijke maaltijd aan te kunnen bieden, welke u dan weer in ons restaurant kunt nuttigen onder het genot van een lekker drankje. 

Ook vragen wij u als gast zelf ook uw steentje bij te dragen door regelmatig gebruik te maken van de mogelijkheid om de handen te desinfecteren, met pin te betalen en de lift niet met anderen te gebruiken. Met elkaar moeten wij ervoor kunnen zorgen deze Pandemie te stoppen.

Mocht u willen annuleren adviseren wij u contact op te nemen met de partij via wie u heeft gereserveerd, het is namelijk zo dat verschillende partijen verschillende voorwaarden hanteren.
Als u via ons heeft gereserveerd hanteren wij de uniforme voorwaarden van de Koninklijke Horeca Nederland
Mocht u via bijv. Booking.com hebben gereserveerd gelden de voorwwaarden van Booking.com en dient u via hen te annuleren. Meer informatie over annuleringsverzekeringen vindt u hier

Wanneer u niet durft te reizen en er geldt geen negatief reisadvies zult u in de meeste gevallen uw reissom toch dienen te voldoen. Dit kan misschien vervelend over komen, maar misschien krijgt u enig begrip als u weet dat de hotelliers op dit moment zwaar wordt getroffen. Alleen al bij ons hebben er op dit moment meer als 60 groepreizen geannuleerd (binnen de kosteloze annuleringstermijn) en zal het een pittig jaar worden.
Mocht er een negatief reisadvies komen zullen wij in overleg met de RIVM en KHN overleggen hoe te handelen.

Dijkstra Hotel Group